"Le Domaine du Moulin Neuf 1605" 
Gîtes - Camper Space - Wild Camp 

Je hond is welkom

Auf Deutsch / In English / En Français

Op het vakantiedomein "Le Domaine du Moulin Neuf 1605" is je hond van harte welkom voor een eveneens welverdiende vakantie. Een heerlijke boswandeling, ontspanning in een van de vakantiehuisjes "Gîtes" of gezellig bij de camper of de tent, dat moet de hond ook meemaken!

Omdat niet alleen je hond maar ook andere domeingasten moeten kunnen genieten van een welverdiende vakantie op het vakantiedomein is het belangrijk dat je hond geen overlast veroorzaakt en daarom zijn er strikte regels aan een verblijf van je hond op het vakantiedomein

Onderstaande regels maken onderdeel uit van ons domein- en verblijfreglement welke van toepassing is op het baasje en de hond. De tekst is zeer formeel en komt bij sommige domeingasten niet "open" of vriendelijk over, dit is niet onze intentie maar duidelijke taal zorgt er wel voor dat je weet waar je aan toe bent en wat er van je verwacht wordt.


Let op! Er zijn een paar regeltjes

Huisdieren: Onder huisdieren wordt door eigenaar/beheerder van het vakantiedomein in de regel een hond verstaan en geen katten of andere (exotische-) huisdieren. Er is één huisdier per vakantiehuisje “Gîtes” (accommodatie) en kampeer- of camperplaats toegestaan mits zij geen overlast veroorzaakt voor uw medegasten. Uw Huisdier heeft geen toegang tot de speelplaats en het buitenzwembad. Het is niet toegestaan uw huisdier op de bedden of het meubilair te laten vertoeven alsmede in het buitenzwembad te laten zwemmen. Wél mag uw huisdier een duik nemen in het natuurwater (natuurmeer) buiten het broedseizoen van de wilde dieren tussen 15 maart en 15 juli mits er geen (jonge) dieren op het water zijn. Huisdieren van (dag-) bezoekers zijn niet toegestaan, nog welkom op het vakantiedomein.

De eigenaar van het huisdier blijft te allen tijde verantwoordelijk voor zijn/haar huisdier en is verplicht de hondenpas (paspoort) bij zich te dragen. Een huisdier dient te allen tijde aangelijnd te zijn en buiten het vakantiedomein uitgelaten te worden, langs de plaatselijke wegen of in het bos. Eventuele ongelukjes (ontlasting) op het vakantiedomein en in de bossen van het vakantiedomein dienen door de eigenaar/begeleider direct opgeruimd te worden. U vindt hiervoor op het vakantiedomein speciale zakjes die u gratis kunt gebruiken. De zakjes dienen na gebruik in de daarvoor aanwezige afvalcontainers gedeponeerd te worden. Het achterlaten van de zakjes op de openbare wegen, in de bossen en de natuur is een doodzonde voor de (wilde-) dieren en geldt als vervuiling.

Een huisdier dient te allen tijde vooraf aangemeld te worden tijdens het reserveren/boeken van een van de vakantiehuisjes “Gîtes” (de accommodatie) en kampeer- of camperplaats. Bij het aanmelden van een huisdier tijdens het reserveren/boeken dient het ras en de leeftijd van het huisdier opgegeven te worden. De eigenaar/beheerder van het vakantiedomein behoudt zich het recht voor om een aangemeld huisdier te weigeren indien er zorgen bestaan over het ras van het huisdier.

Wanneer een huisdier niet aangemeld is, wordt zij niet toegelaten op het vakantiedomein en de vakantiehuisjes “Gîtes" (de accommodaties) of kampeer- en camperplaats. De eigenaar zal dan zelf voor een oplossing moeten zorgen en zijn/haar huisdier moeten onderbrengen in bijvoorbeeld een (honden-) pension. Wordt er geen oplossing door de eigenaar gevonden voor het verblijf van zijn niet aangemelde huisdier dan heeft de eigenaar/beheerder van het vakantiedomein het recht om de toegang tot het vakantiedomein, het vakantiehuisje “Gîtes” (de accommodatie) en de kampeer- en camperplaats te ontzeggen voor de eigenaar van het huisdier.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram