"Le Domaine du Moulin Neuf 1605" 
Gîtes - Camper Space - Wild Camp 

Reviews & Gastenboek

Reviews Google Maps

Kun je ons aanbevelen? Heb je genoten van de vakantie? Voel je vrij om een review achter te laten op Google Maps zodat de hele wereld online jou beoordeling kan lezen en je ons meteen een handje helpt om het vakantiedomein op de kaart te zetten. Je kunt je review hier schrijven.

Gastenboek

We vinden het leuk als je een bericht achterlaat in het "Gastenboek" over je verblijf in een van onze vakantiehuisjes, "Gîte La Fonderie" of "Gîte La Forge". We hebben geprobeerd dagelijkse dingen bijzonder te maken en hopen dat je jezelf thuis hebt gevoelt op het vakantiedomein en dat je bij bent blijven logeren in plaats van overnachten!

Gastenboek

Daan Müller
05-08-22 10:30:01
Prachtige, rustige omgeving.

Armand en Bas zijn gastvrij, behulpzaam, vriendelijk en ze weten altijd leuke en interessante dingen te vertellen over het domein.

Wij hebben onze zomervakantie (1e week augustus) doorgebracht op dit mooie 'Domaine'. Het zwembad is geweldig, het meer is leuk om met het bootje overheen te roeien maar ook lekker om in te zwemmen zodat je af kunt koelen.

Er zijn diverse dorpjes in de buurt wat ook leuk zijn om te bezoeken. Een bakker en supermarkt liggen op +/- 10 minuten afstand.

- Ruime kamers
- Historisch gebouw
- Nuttige voorzieningen 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram